top of page
blauwe hand_1.jpg

Creatieve coaching

Muziek en beeldende kunst kunnen mensen helen op manieren die zelfs de geneeskunde niet kan. Wanneer we ons bezighouden met kunst, maken we verbinding met de stroom van licht van het universum. Kunst is de manier om het collectieve verhaal van de mensheid te vertellen, maar het is ook een van de krachtigste manieren waarmee we ons hier op aarde met elkaar verbinden. De energie en trilling van kunst heeft een diepgaand effect op ons allemaal, het brengt ons naar een plek met een hogere ontvankelijkheid voor tekens en ideeën. Kunst is in al haar vormen een soort dialoog tussen ons en alles wat bestaat, ooit heeft bestaan en ooit zal bestaan. Kunst zijn wij want we brengen ons leven op een hoger niveau door onze energie op een hoger niveau te brengen.

Probeer het zelf ook eens. Ga als  je je wat somber voelt naar een museum, een film of een toneelstuk. Zing een lied of lees een gedicht. Stel jezelf open voor de levenskracht en de pracht van die uitwisseling. Ik weet zeker dat je je energie zult voelen verschuiven. We hebben allemaal het prachtige geschenk van de kunst gekregen en daar zouden we ons allemaal bewust van moeten zijn. Als dat het geval is kan en zal kunst onze energie - en ons leven- veranderen. 

 

1FB14F2D-0FA7-484D-BE45-7911A2480F87.jpg

Hsp coaching

-Ben je snel overprikkeld?!

-Neem je emoties van andere mensen over en weet je niet hoe je jezelf hiervoor kunt afschermen?!

-Ben je na sociale aangelegenheden meestal helemaal leeg?!

-Ervaar je een druk hoofd?!

-Pieker je veel?!

-Ben je snel gestresd?!

-Ben je perfectionistisch?!

-Vindt je het moeilijk om je grenzen aan te geven?!

Heb je behoefte aan tools hoe je hiermee om kunt gaan zodat je niet steeds leeggezogen en overprikkeld voelt?!

"Onlangs heb ik een wandeling gemaakt met Annelotte. Het is fijn om tijdens een wandeling ervaringen te delen, te spreken over dingen waar je in vastloopt. Annelotte is een rustige, creatieve en begripvolle vrouw."

P de Bergh, NL

bottom of page