top of page

Blote voeten - lekker aarden

Bijgewerkt op: 17 jan.


Wat veel mensen misschien niet weten is hoe fijn het is om te aarden.

Je zou de mens kunnen zien als lopende batterijtjes die via hun kruin verbonden zijn met het universum en via hun voeten met de aarde. Maarja wanneer maakt men nou nog met de blote voeten contact met de aarde?

Meestal alleen in de zomer, als je met je blote voeten heerlijk in het zand woelt. Maar tijdens de andere seizoenen hebben we altijd onze schoenen aan want ja het is best koud zo zonder. Zeker als hoogsensitief persoon is het goed om te aarden. De meeste hsp'ers zitten best veel in hun hoofd. En daarom goed om wat meer in je lijf te komen.

Ikzelf ben best wel gevoelig voor stress en emoties van anderen. Ik ga dan wel eens een park of bos in en trek even mijn schoenen uit en ga dan met mijn blote voeten in het gras staan. Behoorlijk koud maar het geeft me wel heel veel ontlading. Ik voel me dan wat meer in mijn lijf zakken en vaak hoor ik mezelf zeggen hehe.

Dus probeer het ook eens ! Wie weet wat het met je doet.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page