top of page

Overspannen?! Tuinieren helpt

In 2018 was ik weer eens overspannen ;)

Ik ervaar vaak veel stress als het aankomt op keuzes maken en ook een beetje doordat ik nogal perfectionistisch van aard ben. Ik ervaarde in mijn huidige werkzaamheden niet zoveel voldoening meer. Ik had zelf steeds minder behoefte aan spullen dus ja waaron zou ik anderen dan mijn sieraden aanbieden. Mmm. Ook had ik menig documantaire gezien over de goud en zilver industrie en de invloed dat het had op mens en natuur dat ik een beetje last kreeg van mijn geweten. Ook het alleen in mijn atelier zitten was eigenlijk niks voor mij. Dus ja na lang wikken en wegen besloot ik te stoppen met mijn sieraden label SOTINE.


Een vriendin raadde me aan te gaan tuinieren omdat zij weer iemand kende bij wie dat heel erg geholpen had. Dus ik me aangemeld bij Uit Je Eigen Stad in Rotterdam, een grote moes / fruit en permatuin. Heerlijk vond ik het! Lekker buiten zijn, nieuwe dingen leren en gezellige kletspraatjes met mensen. Helemaal mijn ding. En echt zelfs nu nog als ik me moe voel dan ga een park of bos is, want echt de natuur is zo helend!


Helaas bestaat Uit Je Eigen Stad niet meer maar wat er voor in de plaats is gekomen is ook leuk! Weelde. Lekker dansen in de tuin ;)

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page