top of page

Certificaat creatieve kinder therapie


In Juli 2022 heb ik het certificaat van creatieve kinder therapie behaald via intence opleidingen in Dordrecht. Ik had al langer het gevoel dat ik mensen wilde helpen en dacht nouw ik heb zelf al veel gedaan qua zelfontwikkeling en ik maak graag kunst waarom niet die twee dingen met elkaar combineren?! Zo geschiede..


Het was best pittig. De duur of de stof niet maar ik had zelf nog een hoop te helen en ja daar wordt je natuurlijk steeds lekker mee geconfronteerd ;)


Maar de opdrachten zijn geweldig. Leuk, simpel en mooi. Mooi om via kunst mensen te helpen helen.


Ik heb ook nog enkele losse workshops gevolgd hoe om te gaan met hsp / adhd kinderen. Iets wat ik dagelijks bij mezelf toepas.


Ben jij benieuwd hoe kunst jou kan helpen of bijvoorbeeld je kind ? Heb je bijvoorbeeld last van angsten, lig je in een scheiding, is je kind hoogsensitief en weet je niet hoe daar mee om te gaan, heb je iemand verloren en weet je niet hoe je met dat verlies om kunt gaan?! Stuur me gerust een mailtje voor meer info.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page