top of page

Creatieve workshops bij de Kansenfabriek, SchiedamAfgelopen maand mocht ik 4 creatieve sessies aanbieden aan een groep vrouwen die wekelijks bij de Kansen Fabriek in Schiedam samenkomen. Ze komen daar om iets te leren over gezondheid en om nieuwe mensen te leren kennen en ook gewoon voor de gezelligheid. En hoe leuk is het dan om creatief bezig te zijn.


Ook was er een buitenruimte dat was meer gezelligheid kon gebruiken. Dus zijn we houten platen gaan beschilderen om die aan de schuur in de tuin te bevestigen, hebben we stenen beschilderd en ook iets met mozaiek gedaan. Super leuk was het!


Ik vond het vooral tof om te merken dat als je kunst maakt het niet uitmaakt welke taal je spreekt. Want voor kunst heb je eigenlijk geen (spreek) taal nodig. Er ontstaat een vloeiende manier van samenwerken. En je bouwt op een speelse manier een vertrouwensband op.


Zelf heb ik er ook wat van geleerd ;) Ik had namelijk nog nooit iets met mozaiek gedaan.


Al met al een super geslaagde maand.


Ben jij (of organisatie) benieuwd hoe kunst kan helpen mensen te verbinden of om middels kunst te werken aan herstel mail me dan (annelotte.vos@gmail.com) en wie weet wat ik voor je kan doen.
5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page