top of page

De Etalage - Stedelijk museum Schiedam

In 2020 zijn we met een klein groepje mensen begonnen aan het vormgeven van een sociaal kunstproject i.s.m. Stedelijk museum Schiedam en GGZ Delfland / herstelacademie. Ik merkte dat ik kunst op een andere manier wilde inzetten. Niet alleen voor mezelf maar met andere mensen. Dus na een gesprek met Jan die werkzaam in bij herstel academie in Delft hoorde ik over de mogelijke samenwerking met het Stedelijke museum in Schiedam. Echter door Corona liep het aardig uit. En ben ik in de zomer van 2021 gaan reizen. De terugkomst daarvan was nogal een overgang. Ik heb dus zelf kunnen ervaren dat het maken van kunst echt helpt bij hestel. Hestel van liefdesverdriet in mijn geval. Dus in Oktober 2021 was het dan eindelijk zover :) Het begin van het project "De Etalage". 2x in de week onder begeleiding van Marcha van der Hurk gezamelijk kunst maken. En wat was het leuk ! Het was voor mij echt een lichtpuntje. Mooie gesprekken, ontmoetingen en samenwerkingen zijn er ontstaan. En eerlijk gezegd mis ik het soms wel een beetje. Kunst werkt echt als een verbinder !


Ennn ik had altijd al wel een droom om mijn eigen werk in een expositie te zien en ineens gebeurde dat, hoe bijzonder !


Ja ik kan oprecht zeggen dat ik echt trots ben op wat ik gemaakt heb en de mooie samenwerkingen.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page