top of page

De juiste voedingsuplementen


Wat veel mensen niet weten is dat het echt uitmaakt waar je je voedingssuplemente koopt!

Er is een reden waarom de suplementen bij de kruidvat goedkoper zijn dan bij een natuurvoedingswinkel. Omdat veel van de pillen vulling bevatten. Dus het werkzame stofje, is veel lager in zijn dosering of het is opgevuld met vulmiddel.


Wat bijvoorbeeld ook veel mensen niet weten is dat je vitamine D alleen opneemt in olievorm. Dus vitamine D tabletten gaan niks voor je doen. Vitamine K,A,D,E kan jouw lichaam alleen opnemen als het een verbinden aangaat met olie. Ik heb van mijn orthomoluculaire arts bijvoorbeeld vit D3 van het merk Atelle 75mcg, of druppels vitamine D is ook een goede alleen is soms de dosering dan weer aan de lage kant.


Ik ben enorm fan van de producten van #thehealthfactory_nl Ze zijn niet goedkoop, maar werken echt en de producten die er inzitten zijn ook nog eens biologisch. Ik bestelde deze 2 producten omdat ik me een jaar geleden na een relatiebreuk erg moe voelde. Ik beelf ook maar moe. Na een week het te hebben gebruikt was de vermoeiheid weg!


Dus doe je research als je geld uitgeeft aan voedingssuplemeneten en vermijd de etos en kruidvat. Tuurlijk kun je er best keeltabletten kopen ofzo maat vitamine pillen zou ik niet aanraden.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page