top of page

Expositie bij @By Branderhorst, Dordrecht


Op 24 Februari was de feestelijke opening van mijn schilderijen en keramiek van Atelier van de Ven in de winkel van by Branderhorst in Dordrecht. Het was ontzettend gezellig en meteen 1 schilderij verkocht :)


Ik liet daar een overzicht zien van werk wat ik de afgelopen 2 jaar heb gemaakt. Corona, naar een nieuwe plek verhuizen, veel alleen zijn, heimwee, verveling etc. Schilderen heeft mij geholpen hiermee om te gaan. Omdat ik blij wordt van bloemen en kleur zijn dit vaak de hoofdingrediënten van mijn werk, maar ook random dingen zoals mijn inrichting. Heb jij al wel eens ervaren wat schilderen met je doet? Dat je er blij van wordt en of het je helpt je hoofd leeg te maken of gevoelens van stress reduceert. Dat is wat schilderen bij mij doet en waarom ik voel dat de hele wereld vaker zou moeten gaan schilderen. En dat niet per see met een idee erachter dat het mooi moet worden maar gewoon voor de ervaring.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page