top of page

Fantastische Fantasie Molen deel 2


Op 18 Augustus toen waarschijnlijk half Rotterdam naar het strand was hebben wij met een groepje van jong en oud fantastische fantasie molens geschilderd bij Molen de Distilleerketel van Delfshaven.


Zo maakte iemand een bijenkorf molen en een molen met regenboog wieken. En natuurlijk ook kids die gewoon heel graag hartjes en vlinders wilden schilderen en dat mag ook !


De 1e keer dat ik deze workshop gaf waren we met vijf man en dit keer waren we met zijn tienen dus er zit al een stijgende lijn in ;)


Maar daar gaat het mij niet om. Ik vind het gewoon heel erg leuk om mensen samen te brengen en om te schilderen. Om ze een leuke middag te bezorgen en te laten ervaren hoe leuk en ontspannen schilderen kan zijn.


En als kers op de taart vertelde een jongeman die daar als vrijwilliger werkt dat hij na een jaar van elke dag stress te ervaren (omdat hij moest vluchten uit zijn land) deze dag zich rustig voelde. Dat het schilderen ervoor zorgde dat hij een leeg hoofd kreeg.


Jaaaa daar doe ik het voor! Dat ik mensen mag laten ervaren dat kunst maken kan helpen bij stress, het verwerken van verdriet en andere heftige gebeurtenissen en emoties. Kunst is zeker wel een 1e levensbehoefte ! En een prachtig middel om mensen met elkaar te verbinden.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page