top of page

Beetje somber? Ga Gelukswandelen met Misja Immink !

Bijgewerkt op: 17 jan.


In 2018 ben ik gestopt met mijn sieraden label SOTINE. Ik had behoefte aan meer zingeving in mijn werk. Ik had een aantal documentaires gezien over de verwoestende effecten van de zilver en goud industrie op zowel mens als natuur waardoor ik niet meer met een zuiver geweten sieraden kon maken. En ja toen wat....Ik wist het niet. Omdat ik wel wat luchtigheid kon gebruiken en ik iets voor andere mensen wilde betekenen ben ik mee gaan lopen met de gelukswandelingen van Misja Immink. Wat heb ik gelachen!


Misja is geloof ik zo'n 10 jaar geleden begonnen met het organiseren van wandelingen voor ouderen in verzorgingstehuizen omdat de ouderen weinig buiten kwamen. De 1e x dat ik meeliep kregen we de opdracht om naar vogelhuisjes te kijken en om onze favoriete vogel na te doen. De oudere dame die ik begeleide deed niets meer dan tjielp tjielp. haha. Ik heb vele jaren meegelopen. En wat heb ik een hoop bijzondere momenten beleeft met hele vrolijke ouderen maar soms ook hele chagrijnige.


We bebben oliebollen gegeten, vrijheidssoepjes gedronken, gekrijt, bellen geblaast, musea bezocht en met locals op de foto geweest. Naar riet en wolken gestaartd, tuinen bekeken en natuurlijk ook prachtige streetart in Rotterdam bewondert. In weer en wind. Duss voel jij je ook wat somber of heb je behoefte aan luchtigheid en verbinding. Meld je eens aan als vrijwilliger of loop eens mee met gelukswandelingen. Echt het helpt!


Zie https://www.gelukswandelingen.nl/ voor meer info.24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page