top of page

Hamsters en Tenen te koop bij "Het Schiedams Boekhuis"
Hoe leuk! Mijn 1e gedichtenbundel ligt in de winkel van "Het Schiedams Boekhuis" op de hoogstraat 106 in Schiedam. Wat een eer :) Wil je het boekje eerst eens inzien voordat je hem aanschaft dan kun je dit mooi doen bij hun in de winkel. Zowieso is "Het Schiedams Boekhuis" een bezoekje waard, ze hebben er echt hele leuke boeken en daarnaast organiseren ze leuke activiteiten.


Wil je het boekje meteen bestellen dan kun je dat doen via deze link: https://www.schiedamsboekhuis.nl/nl/boeken/9789464686296/hamsters-en-tenen-annelotte-vos of https://www.boekscout.nl/shop2/boek/9789464686296


Ik heb deze gedichten met name geschreven om moeilijke emoties en gevoelens van me af te schrijven. Schrijven kan een prachtig middel zijn om expressie te geven aan wat er binnenin je leeft. Mij hielp het om de eenzaamheid die ervaarde tijdens Corona een plek te geven, maar ook bijvoorbeeld om mijn hoofd wat leger te maken.


Ik had nooit gedacht dat ik een gedichtenbundel zou uitgeven omdat ik de overtuiging had dat ik helemaal niet kon schrijven, dus zo zie je maar. Je hoofd kan je soms van alles waarmaken wat gewoon niet klopt.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page