top of page

Interviews over mijn 1e gedichtenbundel Hamsters en Tenen.


7 April had ik twee interviews op een dag. Zowel met Jan Schrijver van De Schiedammer Online en Jan Willem van Schiedam JW TV. Beide bekende interviewers. Ik vond het best een beetje spannend, mede omdat ik niet zo houd van drukke cafe's maar het was relatief rustig.


Ze vroegen best persoonlijke vragen, zo van leven met hoogsensitiviteit dat is volgens mij best moeilijk?! Mmm oke ja, zeker omdat met name in de werkomgeving er niet echt rekening mee gehouden wordt. Maar het heeft ook mooie kanten. Ik zie en hoor dingen die de meeste mensen niet opvallen. Ik heb een oog voor schoonheid en kan door dingen erg geroerd zijn bijv muziek, films en kunst.


Maar goed laten we het hebben over mijn gedichtenbundel ;) Hamsters en Tenen. Ik ben begonnen met schrijven toen ik naar Arnhem verhuisde om een Master opleiding te volgen. Ook ging ik in een woongroep wonen. De combi van opleiding en woongroep bleek te intens. Als een soort therapie ben ik gaan schrijven. Om bepaalde emoties en gebeurtenissen van me af te schrijven. Eenmaal verhuisd naar Schiedam ben ik blijven schrijven. Dit maal om met gevoelens van eenzaamheid en verveling door Corona om te gaan.


Uiteindelijk leek het me leuk als deze gedichten en krabbels te bundelen. Ook heb ik de illustarties gemaakt.
14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page