top of page

Kruiden tinctuur voor een luchtiger leven

Bijgewerkt op: 16 jan.Heb je last van somberheid of zit je niet lekker in je vel? Heb je milde depressive klachten en het gevoel dat je wat zwaarte mag loslaten? Misschien dat deze kruiden tinctuur je kan helpen.


Afgelopen zomer toen ik zelf enkele wokshops gaf bij Wild Roots Herbal Gathering sprak ik Sabine Land die zelf deze tinctuur maakt ! Tijdens de laatste dag toen er een markt was heb ik dit flesje bij haar gekocht.


Sindsdien neem ik elke ochtend op lege maag 1 druppel en ik moet zeggen ik voel me echt lichter en vrolijker en ja dat gun ik iedereen. Maar goed wat voor de een werkt hoeft niet voor de ander te werken. Toch interesse hierbij haar site: https://jouwessentie.nl/


xx Annelotte

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page