top of page

Exposeren bij Garage Rotterdam
Hoe bijzonder ! Tijdens de tentoonstelling Flying Condor Crossing Borders werd de carrousel met daaraan wollen objecten die op 1 na door mij zijn gemaakt tentoon gesteld.

De Tentoonstelling Flying Condor Crossing Borders laat werk zien van deelnemers aan de kunstlessen verzorgt door Marcha van der Hurk in de Pauluskerk over een periode van 10 jaar. Ik heb ook een enkele keer meegeschilderd en kwam er achter wat voor een boeiende mensen daar komen met zulke bijzondere levensverhalen.


Ik merkte bij mezelf dat ik het in het begin best spannend vond om naar de Pauluskerk te gaan. Je hebt toch al snel een oordeel dat het gekke, gevaarlijke mensen zijn omdat sommige dakloos zijn en ik notabene ooit voor de deur van de Pauluskerk door een bezoeker daar bewusteloos geslagen ben. Dus dat ik notabene daar dan meeschilder is natuurlijk wel erg bijzonder.


Maar ik vond het geweldig om daar te mogen meeschilderen. De levensverhalen boeide me erg. En de meeste mensen die daar komen zijn bijzonder slim, talentvol maar ook wel getekend. Maar wie niet.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page